Origineel Vrijgezellenfeest: Bollywood en Buikdans workshops!

Vrijgezellenfeesten: Bollywood en Buikdans workshops

Op zoek naar een vrijgezellenworkshop voor vrouwen, een vrijgezellenfeest anders dan anders? Verras je vriendinnen en a.s. bruid tijdens het vrijgezellenfeest met een Bollywood of buikdans workshop.

 

Met jarenlange ervaring  als dansdocent en performer weet Yazila van elk vrijgezellenfeest een feestelijk “belevingsuitje” te maken. Interactie en fun staan voorop. Je waant je tijdens het buikdansen in de prachtige Oosterse studio AlHambra – in het  centrum van Utrecht – in de sfeer van 1001 Nacht.

 

Oriental High Tea Vrijgezellenfeest buikdans workshop bollywood

 

Op aanstekelijke wijze inspireert Yazila je tijdens de workshop tot een ontdekkingsreis naar onvermoede talenten. 

 

Tijdens de vrijgezellenworkshop dans je, in een ambiance van 1001 Nacht, op onweerstaanbare, sensuele en opzwepende Oosterse ritmes en melodieën. Op speelse wijze leer je een vrolijke en uitdagende dans met soepele heupen,  golvende buiken en gracieuze armen.  Voor de bruid is er een prachtig buikdans- of bollywoodkostuum en rinkelende heupsjaals en rokken voor de deelneemsters. Speciaal voor de bruid: een “Rituele Gelukswens”.

 

Na afloop van de workshop buikdansen of bollywood lekker loungen in de kussens, laat je  verwennen met een Oriental High Tea met Marokkaanse muntthee of verfrissende Indiaase Lassie. Nieuwsgierig naar de achtergronden van deze eeuwenoude en mysterieuze dansen? Yazila vertelt je graag over de tradities, taboes en rituelen.

 

Met deze workshop wordt uw vrijgezellenfeest een onvergetelijke ervaring en gegarandeerd succes. Geschikt voor alle leeftijden, danservaring niet nodig.

 

Je kunt kiezen uit verschillende workshops:

 

- BOLLYWOOD  Namaste! Welkom bij de workshop Bollywood. Bollywood is een mix van traditionele Indiaase dansstijlen  met invloeden van salsa, hiphop, buikdans. Kleurrijk, vrolijk en pittig op populaire Indiaase filmmuziek. Interactie en fun staan voorop. Yazila heeft in New York trainingen gevolgd bij de beroemde Broadway musical ster Monica Kapoor. Kostuums voor bruid en deelneemers. Na afloop gezellig napraten onder het genot van een verfrissende Indiaase Lassie en hapje. Je ontvangt je eigen Bollywoodmovie van de workshop.

Kama Sutra cocktail

Een toast uitbrengen op de bruid? Geef je workshop een extra feestelijk tintje met een exotische en sensuele Kama Sutra cocktail. € 5 p/p

Prijs: € 20 p/p met minimum van €180, dit is inclusief zaalhuur, gebruik van prachtige kostuums voor de bruid en deelneemsters, drankjes, originele Indiase lassie met hartig hapje.

Tijdsuur: 2 uur.


- BUIKDANSEN  Dansen op onweerstaanbare ritmes en melodieën (met soepele heupen en golvende buiken). Een echt buikdanskostuum voor de aanstaande bruid en rinkelende heupsjaals voor de deelneemsters. Na afloop van de workshop buikdansen wacht jou een Oriëntal Hightea met Marokkaanse muntthee en hapjes. Speciaal voor de bruid: een “Rituele Gelukswens”.

 

Arrangement Belly Dance

Prijs: € 20 p/p met minimum van € 180, dit is inclusief zaalhuur, gebruik prachtig buikdanskostuum voor de bruid en rokken, topjes en rinkelende heupsjaals voor de deelneemsters en een kleine Oriëntal High Tea.

Tijdsuur: 1:30 uur.

 

Arrangement Belly Dance Plus

Prijs: € 25 p/p met minimum van € 200 dit is inclusief zaalhuur, gebruik prachtig buikdanskostuum voor de bruid en rokken, topjes en rinkelende heupsjaals voor de deelneemsters en een uitgebreide Oriëntal High Tea.

Tijdsuur: 2 uur.


Studio Alhambra

Wij beschikken over een prachtige studio in de sfeer van 1001 nacht met houten dansvloer en spiegels en Oosterse lounge/zithoek met kelims en kussens. De studio ligt in het centrum van Utrecht op loopafstand van restaurants en winkels.

 

Dansstudio Alhambra

 

Algemene voorwaarden workshops/zaalverhuur > download


Teksten: ©Nafsenco – Webdesign: JLKwan, Powered by GWD & GetSimpleCMS


Al Hambra

Akademie voor
Oriëntaalse dans /
Buikdans

Oudegracht 245a
3511NL Utrecht

06 - 51 84 26 27
yazila@yazila.nl