Boek buikdanseres Yazila voor een wervelend buikdans optreden

Buikdanseres Yazila: voor een origineel en adembenemend buikdans optreden

Zoekt u buikdanseres of groep een wervelend optreden voor tijdens een feest? Dan bent u bij Yazila aan het juiste adres. U kunt haar boeken voor een buikdans optreden tijdens bedrijfsfeesten, verjaardagen, vrijgezellenfeesten, jubilea, huwelijken en andere feestelijke evenementen.

 

Optredens van buikdanseres Yazila worden gekenmerkt door dynamiek, creativiteit en mysterie. Met haar fascinerende shows neemt zij het publiek mee naar “een andere  wereld” en staat garant voor een onvergetelijke ervaring op ieder evenement. Choreografieën, evenals kostuums, ontwerpt Yazila zelf; origineel en adembenemend.

 

Yazila Dansschool Buikdans optreden Yazila 1001 nacht

 

Desgewenst kan Yazila ook een optreden verzorgen met haar Dance Company Al Hambra.  Je vindt ons op culturele evenementen, beurzen, bedrijfsfeesten, festivals want wij trekken een breed en gevarieerd publiek.

 

Bij een boeking is er altijd sprake van maatwerk en wordt er vooraf met u overlegt over de wensen en mogelijkheden. Interesse? Neem dan nu contact op voor meer informatie.
 

Yazila Dansschool 

 

Yazila's specialiteit – en daarmee is zij pionier - is de Danza Mora, de Temperamentvolle Spaans-Arabische  dans met attributen als waaier, hoed, sjaal en bata de cola. Haar avondvullende theaterproductie “Moorse Mysteriën” is in deze stijl vormgegeven.

 

Zij maakt regelmatig danstournees door het Midden-Oosten en Noord- en Zuid-Amerika. Haar repertoire is veelzijdig en omvat o.a:

 

Buikdansdiverse stijlen

Rituele Zwaard/Vuurdans: oorsprong mystieke broederschappen uit het Midden-Oosten

Marokkaans theeblad met kaarsjes

Spaans/Arabisch: temperamentvolle dansen met waar en sjaal 

Zigeunerdans met tamboerijn

Folklore

Tanoura: Egyptische Derwish

Raks al Thaa bin: avant-gardistisch slangendansprojekt met ensemble

Tango Arabe

 


Teksten: ©Nafsenco – Webdesign: JLKwan, Powered by GWD & GetSimpleCMS


Al Hambra

Akademie voor
Oriëntaalse dans /
Buikdans

Oudegracht 245a
3511NL Utrecht

06 - 51 84 26 27
yazila@yazila.nl