Feestelijke Groepsuitjes - Bollywood en Belly Dance Workshops!

Groepsuitjes in Utrecht: feestelijke Bollywood en Belly Dance workshops

Een reset van lichaam en geest in de sprookjesachtige en gezelligste Orientaalse dansstudio van Nederland. Met jarenlange ervaring als dansdocent en performer weet Yazila je tijdens het groepsuitje in Utrecht te enthousiasmeren tot een ontdekkingsreis naar je onvermoede talenten. Fun staat tijdens deze workshops voorop.  Je waant je tijdens het dansen in de prachtige Oosterse studio AlHambra – in het  centrum van Utrecht – in de sfeer van 1001 Nacht.

 

Vrijgezellenworkshops - Verjaardag - Vriendinnendag

Vrouwendag - Bedrijfsworkshop - Kinderfeestjes

 

Utrecht Buikdansen vrijgezellenfeest Belly Dance workshop

 

Zin in een workshop die anders is dan anders? Dansschool ALHambra in Utrecht laat je kiezen uit: 

 

- BELLY DANCE Dansen op onweerstaanbare ritmes en melodieën (met soepele heupen en golvende buiken) Een echt buikdanskostuum voor de aanstaande bruid en rinkelende heupsjaals voor de deelneemsters. Na afloop van de workshop wacht jou een Oriëntal Hightea met Marokkaanse muntthee en hapjes. Gegarandeerd een gezellig en onvergetelijk groepsuitje.  Speciaalvoor de bruid: een “Rituele Gelukswens”.

Tijdsuur: 1 uur, 1:30 uur of 2 uur.

 

Arrangement Belly Dance

Prijs: € 20 p/p met minimum van € 180, dit is inclusief zaalhuur, gebruik prachtig buikdanskostuum voor de bruid en rokken, topjes en rinkelende heupsjaals voor de deelneemsters en een kleine Oriëntal High Tea.

Tijdsduur: 1.30 uur.

 

Arrangement Belly Dance Plus

Prijs: € 25 p/p met minimum van € 200, dit is inclusief zaalhuur, gebruik prachtig buikdanskostuum voor de bruid en rokken, topjes en rinkelende heupsjaals voor de deelneemsters en een uitgebreide Oriëntal High Tea.

Tijdsduur: 2 uur.

 

- BOLLYWOOD Namaste! Welkom bij de workshop Bollywood. Een mix van traditionele Indiaase dans met invloeden van salsa, buikdans, hiphop. Kleurrijk, vrolijk en pittig op populaire Indiaase filmmuziek. Interactie en fun staan voorop. Kostuums voor bruid en deelneemers. Na afloop gezellig napraten onder het genot van een Indiaase Lassie en hapje. Je ontvangt je eigen Bollywood movie. Yazila volgde Bollywooddans bij Monica Kapoor in New York City.

Kama Sutra cocktail

Een toast uitbrengen op de bruid? Geef je workshop een extra feestelijk tintje met een exotische en sensuele Kama Sutra cocktail. € 5 p/p

Prijs: € 20 p/p met minimum van €180, dit is inclusief zaalhuur, gebruik van prachtige kostuums voor de bruid en deelneemsters, drankjes, originele Indiase lassie met hartig hapje.

Tijdsuur: 2 uur.

 

- FLAMENCO ARABE Ontstaan vanuit de eeuwenlange aanwezigheid van de Moorse beschaving in Zuid Spanje. De artistieke match van de vurige spaanse dans en de sensuele Buikdans. Sierlijke armbewegingen, zwaaiende rokken en wiegende heupen. Yazila maakte deze stijl tot haar unieke specialiteit. Kostuums voor iedereen en na afloop Sangria en Oosters hapje.

 

- KINDERFEESTJES Dansen als een Oosterse Prinses in een prachtig kostuum, rinkelende heupsjaals voor je vriendinnen. Snoep en frisdrank na afloop. Tijdsduur: 1 uur

 

- BEDRIJFWORKSHOPS Goed voor de teamgeest! Na afloop een Oriëntal Hightea waarin Yazila vertelt over de tradities, rituelen en taboes van de Oriëntaalse dans. In de sfeervolle studio van Yazila of op lokatie van de opdrachtgever.

Programmaduur: van 1 uur tot middag/avondvullend met optredens en live muziek. Maatwerk en zorgvuldige afspraken met de opdrachtgever.

 

Algemene voorwaarden workshops/zaalverhuur > download


Teksten: ©Nafsenco – Webdesign: JLKwan, Powered by GWD & GetSimpleCMS


Al Hambra

Akademie voor
Oriëntaalse dans /
Buikdans

Oudegracht 245a
3511NL Utrecht

06 - 51 84 26 27
yazila@yazila.nl