Vrijgezellenfeest en buikdansen

Vrijgezellenfeest & Buikdansworkshop

Op zoek naar een vrijgezellenworkshop voor vrouwen, een vrijgezellenfeest anders dan anders? Verras je  vriendinnen en a.s. bruid tijdens het vrijgezellenfeest met een workshop Buikdansen. Met jarenlange ervaring  als dansdocent en performer weet Yazila van elk vrijgezellenfeest een feestelijk “belevingsuitje” te maken. Interactie en fun staan voorop. Je waant je tijdens het buikdansen in de prachtige Oosterse studio AlHambra- in het  centrum van Utrecht - in de sfeer van 1001 Nacht.

 

 Vrijgezellenfeest buikdansworkshopOriental High Tea

 

Op aanstekelijke wijze inspireert Yazila je tijdens de workshop tot een ontdekkingsreis naar onvermoede talenten. Buikdans is de meest vrouwelijke en sensuele dans. Tijdens de vrijgezellenworkshop dans je op onweerstaanbare en opzwepende Oosterse ritmes en melodieën, met soepele heupen,  golvende buiken en gracieuze armen. Op speelse wijze leer je een vrolijke en uitdagende dans.  Voor de bruid is er een prachtig buikdanskostuum en rinkelende heupsjaals en rokken voor de deelneemsters, een cd met de workshopmuziek en in een ambiance van 1001 Nacht.

 

Speciaal voor de bruid: een “Rituele Gelukswens”. Na afloop van de workshop buikdansen loungen in de kussens, laat je  verwennen met een Oriental High Tea met Marokkaanse muntthee, drankjes en hapjes. Nieuwsgierig naar de achtergronden van deze eeuwenoude en mysterieuze dans? Yazila vertelt je graag over de tradities, taboes en rituelen.

 

Met deze workshop wordt uw vrijgezellenfeest een onvergetelijke ervaring en gegarandeerd succes. Geschikt voor alle leeftijden, danservaring niet nodig.

 

Je kunt kiezen uit verschillende workshops:

 

- BUIKDANSEN Dansen op onweerstaanbare ritmes en melodieën (met soepele heupen en golvende buiken) Een echt buikdanskostuum voor de aanstaande bruid en rinkelende heupsjaals voor de deelneemsters. Na afloop van de workshop buikdansen wacht jou een Oriëntal Hightea met Marokkaanse muntthee en hapjes.
Speciaal voor de bruid: een “Rituele Gelukswens”.
Tijdsuur: 1 uur, 1:30 uur of 2 uur

 

- BOLLYWOOD Namaste ! Welkom bij de workshop Bollywood. Bollywood is een mix van traditionele Indiaase dansstijlen  met invloeden van salsa, hiphop, buikdans. Kleurrijk, vrolijk en pittig op populaire Indiaase filmmuziek. Interactie en fun staan voorop. Yazila heeft in New York trainingen gevolgd bij de beroemde Broadway musical ster Monica Kapoor. Kostuums voor bruid en deelneemers. Na afloop gezellig napraten onder het genot van een verfrissende Indiaase Lassie en hapje. Je ontvangt een cd  en je eigen Bollywoodmovie van de workshop.

 


Teksten: ©Nafsenco – Webdesign: JLKwan – Bewerkt:


Al Hambra

School voor
Oriëntaalse dans /
Buikdans

Catharijnesteeg 6
3512NZ Utrecht

030 - 293 01 08
06 - 51 84 26 27
yazila@yazila.nl