Groepsuitjes en buikdansen

Groepsuitjes: feestelijke workshop buikdansen

Een reset van lichaam en geest in 1001 Nachtsfeer met een buikdans workshop in de sprookjesachtige en gezelligste Orientaalse dansstudio van Nederland. Met jarenlange ervaring als dansdocent en performer weet Yazila je  tijdens het groepsuitje in Utrecht te enthousiasmeren tot een ontdekkingsreis naar je onvermoede talenten. Fun staat voorop.

 

Vrijgezellenworkshops - Verjaardag - Vriendinnendag

Vrouwendag - Bedrijfsworkshop - Kinderfeestjes

 

 Workshop BuikdansenUtrecht Buikdansen vrijgezellenfeest

Zin in een buikdansworkshop die anders is dan anders? Dansschool ALHambra in Utrecht laat je kiezen uit:

 

- BUIKDANS Dansen op onweerstaanbare ritmes en melodieën (met soepele heupen en golvende buiken) Een echt buikdanskostuum voor de aanstaande bruid en rinkelende heupsjaals voor de deelneemsters. Na afloop wacht jou een Oriëntal Hightea met Marokkaanse muntthee en hapjes. Gegarandeerd een gezellig en onvergetelijk groepsuitje. 

Speciaal voor de bruid: een “Rituele Gelukswens”.

Tijdsuur: 1 uur, 1:30 uur of 2 uur

 

- BOLLYWOOD Namaste! Welkom bij de workshop Bollywood. Een mix van traditionele Indiaase dans met invloeden van salsa, buikdans, hiphop. Kleurrijk, vrolijk en pittig op populaire Indiaase filmmuziek. Interactie en fun staan voorop. Kostuums voor bruid en deelneemers. Na afloop gezellig napraten onder het genot van een Indiaase Lassie en hapje. Je ontvangt een cd met de workshopmuziek en je eigen Bollywood movie.

Tijdsduur: 1.30 uur of 2 uur

 

- FLAMENCO ARABE Ontstaan vanuit de eeuwenlange aanwezigheid van de Moorse beschaving in Zuid Spanje. De artistieke match van de vurige Flamenco en de sensuele Buikdans. Sierlijke armbewegingen, zwaaiende rokken en wiegende heupen. Yazila maakte deze stijl tot haar unieke specialiteit. Kostuums voor iedereen en na afloop Sangria en Oosters hapje.

 

- KINDERFEESTJES Dansen als een Oosterse Prinses in een prachtig kostuum, rinkelende heupsjaals voor je vriendinnen. Snoep en frisdrank na afloop. Tijdsduur: 1 uur

 

- BEDRIJFWORKSHOPS Goed voor de teamgeest! Na afloop een Oriëntal Hightea waarin Yazila vertelt over de tradities, rituelen en taboes van de Oriëntaalse dans. In de sfeervolle studio van Yazila of op lokatie van de opdrachtgever.

Programmaduur: van 1 uur tot middag/avondvullend met optredens en live muziek. Maatwerk en zorgvuldige afspraken met de opdrachtgever.


Teksten: ©Nafsenco – Webdesign: JLKwan – Bewerkt:


Al Hambra

School voor
Oriëntaalse dans /
Buikdans

Catharijnesteeg 6
3512NZ Utrecht

030 - 293 01 08
06 - 51 84 26 27
yazila@yazila.nl